Een kerstboom huren

Dit zijn onze keuzen voor het huren van een Kerstboom. U heeft de keuze uit een ruime hoeveelheid types kerstbomen.

Classic christmas tree

Dit is de klassieke kerstboom, zoals hij bij de kerstman thuis staat. Hij past in de meeste interieurs, met zijn klassieke kerstkleuren zoals rood en goud. De kerstballen zijn zowel blinkend als mat en hebben verschillende maten. Ze worden verlicht door honderden fonkelende lichtjes.

Klik hier voor prijzen, huur kerstboom


Ice christmas tree

Deze kerstboom brengt het gezellige winterse ijs- en sneeuwgevoel van de kerstperiode direct binnen in uw onderneming. De boom is een kleurenpallet van zowel blauw als wit en zilver en dit met matte en blinkende kerstballen.
Hij is verder nog afgewerkt met vele mooie lichtjes.

Klik hier voor prijzen, huur kerstboom


Cottage tree

Met zijn warme en zachte kleuren, zoals donkerbruin, oranje en blinkend goud, past deze kerstboom perfect in elke lobby, op een gezellige nieuwjaarsreceptie,…
Deze kerstboom wordt vergezeld van tientallen lichtjes.

Klik hier voor prijzen, huur kerstboom


Pink tree

Dit is een moderne kerstboom, met opvallende kleuren zoals paars en roos, zowel blinkend als mat. Het is een echte eyecatcher in uw kantoor of inkomhal. De finishing touch wordt geleverd door vele fonkelende lichtjes.

Klik hier voor prijzen, huur kerstboom


Black and white christmas tree

De black and white christmas tree is een modieuze boom en vormt met zijn witte, zwarte en zilveren kerstballen (zowel blinkend als mat) een meer gewaagde keuze maar hij zal zeker niet misstaan in een bedrijfsgebouw.  Bovendien bevat hij ontelbare fonkelende lichtjes.

Klik hier voor prijzen, huur kerstboom

 

Traditional tree

Deze boom is versierd met de oudste kerstkleuren, namelijk wit en rood, waardoor hij een warme gloed binnen brengt. De kerstballen zijn zowel mat als glanzend en ze hebben verschillende maten. De afwerking gebeurt door honderden fonkelende lichtjes.

Klik hier voor prijzen, huur kerstboom

Bij elke van bovenstaande bomen en prijzen komt tevens een kilometervergoeding van €0,45 per kilometer (vanuit Antwerpen). Onze kunstkerstbomen zijn van een zeer goede kwaliteit. Ze zijn brandwerend behandeld volgens de gestelde eisen en de verlichting in de boom is KEMA gekeurd.